Het laten installeren van duurzame ramen

Een tijdje geleden vertelde een collega van mij dat hij deuren door Novorama had laten plaatsen in zijn huis. Hier had ik nog nooit van gehoord en ik had dus geen idee wat ik kon verwachten.

Mijn collega vertelde dat hij het resultaat mooier vond dan dat hij had verwacht en omdat ik in een oude huis woon waar de meeste raamkozijnen zeker aan vervanging toe zijn dit stond al een tijdje op een lijstje van dingen die ik moest doen besloot ik dat ik over de Pvc ramen meer informatie ging opzoeken want alle opties stonden nog open.

Via de website Novorama kwam ik erachter dan pvc ramen goedkoper zijn dan aluminium dit komt mede omdat aluminium ramen duurder is om te maken dan kunststof. Aluminium is een duurder materiaal dan kunststof.

PVC raamkozijnen

pvc raamwerk

Ik heb zelf geen verstand van raamkozijnen maar dacht eigenlijk dat alle kozijnen van hout waren en ging dus een hele wereld voor mijn open dat er ook nog andere opties waren zoals pvc ramen die qua onderhoud minder nodig hebben en langer goed blijven ook lees ik dat ze isoleren dit is gezien mijn situatie ook een groot voordeel hierdoor ben ik op een heel andere besluit gekomen namelijk dat ik pvc ramen ga aanschaffen er zijn vele soorten en je kan ze ook met een motief kopen goed dat een collega mij over pvc ramen heeft aangesproken